Thomas’ kernekompetence er projekteringsfasen. Han er en del af ledergruppen og er med sin stilling som projekteringsdirektør med til at sikre god kvalitet og tryghed allerede i den tidlige fase af byggeriet. Thomas har fra rådgiverbranchen stor erfaring med koordinering mellem rådgiverfagene, granskning af projekter samt indsigt i detalje løsninger. Derfor sikrer Thomas altid, at vi vælger de bedste løsninger og at vi overholder gældende krav for myndigheder, lokalplaner samt bygningsreglement.

Thomas har erfaring som tømrer og 21 års erfaring som bygningskonstruktør, hvor han har arbejdet med alt fra projektledelse til implementering af it programmer og efteruddannelse af medarbejdere. Thomas’ store erfaring sikrer et solidt fundament for alle vores byggeprojekter og for udviklingen af Q-Construction. Han står altid klar til sparring og deler gerne ud af sine erfaringer til vores medarbejdere.

Ved siden af arbejdet spiller Thomas beachvolley, når det danske sommervejr tillader det. Han finder også tid til en tur på cyklen ind i mellem.