Rolf er under uddannelse til bygningskonstruktør og tager sit praktikophold hos os i forårssemesteret 2019. Rolf er en del af byggeledelsen på Vejleåparken, hvor han bidrager med bl.a. planlægning af udførelsen, udarbejdelse af hovedtidsplan, granskning af det projekteret materiale og etablering af byggepladsen.

Rolf har uddannelse og flere års erfaring som håndværker på CV’et, som han vil inddrage, når hverdagens små udfordringer på pladsen skal løses. I rollen som bygningskonstruktør motiveres Rolf af at gå fra idé til virkelighed og være med til at præge samt fremproducere et produkt, mennesker kan drage nytte af i fremtiden. I praktikken ser Rolf frem til at få indsigt Q-Constructions hverdag og processer samt få indarbejdet nogle gode solide strukturer og fremgangsmetoder, han kan bruge i sin fremadrettede karriere. Rolf vil bidrage til den gode oplevelse ved at møde velforberedt og med et smil på læben.

For Rolf var det Q-Constructions vækst de seneste par år, udvikling på det sjællandske marked og en stabil grundkerne i strukturen, der tiltrak ham.