Morten er administrerende direktør, hovedaktionær og stifter af Q-Construction. Han tegner virksomheden udadtil og har hovedansvaret for den overordnet ledelse af virksomheden og dennes drift, omsætning, resultater og overordnet økonomi i øvrigt. Han står også i spidsen for salgsdelen af byggeprojekter indtil tilbudsgivningen. Derudover er Morten medlem af bestyrelsen, og fungerer som bindeled mellem bestyrelsen, ledelsen og medarbejderne.

Morten er uddannet diplomingeniør, HD i erhvervsøkonomi og har arbejdet i branchen i 18 år. Hans erfaring blev grundlagt i en af Danmarks største entreprenørvirksomhed, hvor han har arbejdet i stillingerne fra entrepriseleder til projektchef. I de senest 11 år har Morten stået spidsen for Q-Construction. Morten møder hver morgen ind med et smil på læben og er god til at give medarbejderne et klap på skulderen. Han er af natur positiv og tager mange sociale initiativer for at skabe den gode oplevelse hos Q-Construction.

Når Morten holder fri, bruger han tiden med familien. Derudover holder han sig i form ved at spille golf og dyrke triatlon: cykling, løb og svømning.