Mathias er ansat i stillingen som entrepriseleder, og er en del af byggeledelsen på vores jyske byggeprojekter. Her tager han hånd om blandt andet kvalitetssikring, drift, logistik og projektafklaringer med rådgiverne. Mathias er en meget energisk entrepriseleder, der med et smil på læben og højt humør altid hjælper andre med at løse opgaver og udfordringer. Mathias har en evne til at opfange og huske selv de mindste detaljer, fordi han er meget nysgerrig og lyttende.

I sommeren 2016 blev Mathias færdig med sin uddannelse som bygningsingeniør med speciale i byggeproduktion fra Aarhus Ingeniørhøjskole. Mathias har erfaring med byggeledelse fra sit praktikophold hos NCC Construction Vest og samtidig har han tre års erfaring som iværksætter.

Mathias har et gå-på-mod og nysgerrigt sind af en anden kaliber. Det bruger han flittigt i sit køkken, hvor han godt kan lide at udfordre sig selv og kokkerere nye retter. Mathias elsker at rejse, og går gerne på opdagelse for at snakke med de lokale eller finde en god udsigt. Derudover er Mathias passioneret omkring teknik, gadgets og gode film.

Ansat siden 2016.