Martin har ansvaret for de klassiske CFO-områder, og med struktur, overblik og opfølgning sætter Martin rammerne internt og udvikler vores administrative rutiner. Det er bl.a. Martins rolle at etablere struktur, procedurer og opfølgningsrutiner sideløbende med kraftig vækst, så vi sikrer en stærk økonomisk styring af vores byggeprojekter. Martin har en analytisk, struktureret og vedholdende tilgang til sit daglige arbejde, hvor han er motiveret af at skabe overblik og forbedre processer, så vi fortsat kan give en god oplevelse til bygherre, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Martin er uddannet cand. merc. aud. og HD(R). Martin har 13 års erfaring fra revisionsbranchen, hvor han bl.a. har haft ejendomsudviklere som kunder. Senest kommer Martin fra en stilling som Head of Finance & HR hos Ennova, hvor Martin har opbygget en solid erfaring med projektøkonomi, effektivisering af arbejdsgange samt udskiftning og implementering af systemer.

Martin tilbringer fritiden med familie og venner, og som frivillig i det lokale foreningsliv, hvor han træner sønnens fodboldhold. Det hænder, at Martin finder tid til en løbetur, et slag tennis eller en tur på golfbanen i ny og næ.