Søborg Hovedgade

feb 21, 2017

Kategori: Bolig

Større boligkompleks på Søborg Hovedgade

Projektet består af i alt 53 boliger fordelt med 42 stk. tre-rums boliger, 10 stk. fire-rums boliger og en fem-rums bolig. Boligerne er udført med indeliggende og opvarmede trappe- og elevator rum med adgang til to og tre boliger pr. etage. De gennemlyste boliger er ud over værelser og bad indrettet med køkken/alrum og opholdsrum. Alle boliger er udført med store altaner mod gården eller Niels Finsens Alle. De tre boliger i den skrå tagflade har en lækker skærmet tagterrasse med aftensol. Derudover er der p-kælder på 1.822 kvm samt 4-7 erhvervslejemål i stueplan på 881 kvm. Q-Construction har etableret kontor i et af disse erhvervslokaler.

Materialer
Der er tilstræbt et enkelt og robust materialevalg, der patinerer smukt over tid og klinger godt sammen med omgivelser og de omkringliggende bygninger i området. Således fremstår bygningerne i kvalitets-tegl, karnapper beklædt med tyndplader og tag i zink beklædning. Facader er udført med vindueselementer i træ/alu. Altaner udføres i lys beton og med glasværn .
Indvendigt er der lyse trægulve og badeværelser med storformatsfliser på gulv og væg i bruser og afskærmning med glasvægge. Badeværelser er ligeledes udført med integreret vaskesøjle. Køkkener er udført lyse, moderne og velindrettet med integrerede hårde hvidevarer.
Gårdrummet er i en kombination af grønne områder og belægning i natursten og farvede gummibelægninger.

Q-Construction stræber altid efter at levere aftalt kvalitet til aftalt tid og økonomi. Det gjorde vi i Søborg, hvor vi endda afleverede en opgang hele to måneder før tid. Dét kalder vi for en god oplevelse.

Kvm: 6.425 m2
Bygherre:  Koncenton A/S
Ingeniør: LB Consult
Arkitekt: Luplau & Poulsen Arkitekter
Totalentrepenør: Q-Construction A/S
Årstal: 2015-2017
Beliggenhed: Søborg Hovedgade 100-102, 2860 Søborg