Peder Skrams Gade

aug 8, 2019

Kategori: Bolig

Vi har bygget endnu et projekt i smilets by

På Peder Skrams Gade har vi bygget 12 boliger samt renoveret 9 boliger i ejendommen ved siden af beliggende i Steen Billes Gade 2. De to matrikler er lagt sammen til én.

Byggesagen omfatter opførelse af 12 nye boliger fordelt med 1 stk. 2 rums bolig på ca. 55 kvm og 11 stk. 3-4 rums boliger i varierende størrelser. Boligerne er udover værelser og bad indrettet med køkken/opholdsrum. Alle boliger har et udendørs opholdsareal enten som tagterrasse, terrasse eller altan, der er placeret mod gården. Særligt de øverste altaner og tagterrasse bliver serveret med en god udsigt over byens tage og skoven.

Boligerne i det eksisterende byggeri på Steen Billes Gade 2 fik nedlagt en bagtrappe og dermed plads til at erstatte de meget små og forældede toiletter med badeværelser og nyt køkken.

Vi har brugt nabobygningens facade som indervæg i den nyopførte bygning. Så bliver de nybyggede boliger piftet op med en New Yorker væg, der giver et moderne udtryk. Her er de gamle vindueshuller muret op med sten fra facaden på den tidligere bygning, som vi har revet ned. Og de resterende sten fra den bygning blev afhentet af Den Gamle By i Aarhus.

Det er en tilfreds bygherre fra Løgten Invest, der har fik overdraget boligerne. Vi i Q-Construction takker Løgten Invest, LB Consult og Luplau & Poulsen arkitekter for et godt samarbejde.

Kvm: 981 kvm nybyg + 695 kvm renovering 
Bygherre: Løgten Invest A/S
Bygherrerådgiver: LINJEN A/S og Arne Elkjær A/S
Ingeniør: LB Consult A/S
Arkitekt: Luplau & Poulsen Arkitekter ApS
Totalentrepenør: Q-Construction A/S
Årstal: 2019-2021
Beliggenhed: Peder Skrams Gade 53, 8200 Aarhus N