Milnersvej 45

sep 21, 2020

Kategori: Bolig

Q-Construction bygger luksus på række i Hillerød 

På Milnersvej 45 i Hillerød bygger vi 70 Svanemærkede rækkehuse i totalentreprise for bygherre Sophienberg. Rækkehusene varierer i størrelse og opføres i to og tre plan, som skaber en skalamæssig sammenhæng med de omgivende nabobygninger. Alle 70 rækkehuse bliver Svanemærket og samtlige tagflader bliver udført med grønt saddeltag, som en del af projektets skybrudssikring. Rækkehusene skaber rum til 8.162 kvm og kan pryde sig med teglstensfacader i varme røde eller brune nuancer – og med egen have.

Levende facader 

Facadeprincippet bygger på idéen om at arbejde med et ensartet udtryk på 1. og 2. sal af boligerne, mens stueetagen af hver boligenhed får et mere individuelt og varieret præg. Det ensartede facadeudtryk på 1. og 2. sal giver et samlende helhedsudtryk for bebyggelsen, mens den varierede stueetage giver den enkelte bolig sit eget særpræg.

Luksus på række i en udviklende by 

Hillerød er en by i udvikling, og på Milnersvej 45 er de gamle nedslidte bygninger til erhverv revet ned til fordel for 70 nye, Svanemærkede boliger – luksus på række. Det nye byggeri bidrager positivt til området, da det bliver forvandlet til et åbent og tilgængeligt område med stiforbindelser, der forbinder området på tværs.

I samarbejde med Årstiderne Arkitekter og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma ser vi i Q-Construction frem til at give bygherre en god oplevelse af byggeri.

Visualisering: Årstiderne Arkitekter.

Kvm: 8.162 kvm 
Bygherre: Sophienberg Gruppen og Lemvigh-Müller Ejendomme
Ingeniør: Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma
Arkitekt: Årstiderne Arkitekter
Totalentrepenør: Q-Construction A/S
Årstal: 2020-2022
Beliggenhed: Milnersvej 45, 3400 Hillerød