Jetsmark Idrætscenter

jul 10, 2020

Kategori: Institution

Vi udbygger og moderniserer Jetsmark Idrætscenter 

De høje ambitioner bliver nu til virkelighed for Jetsmark Idrætscenter, der får et kæmpe løft i form af en gennemgribende modernisering samt en ny tilbygning.

Den nye tilbygning på ca. 3.000 kvm. rummer alt fra et nyt spring- og motorikcenter, ny klinik for fysioterapi og omklædningsrum til svømmehallen til produktionskøkken og et nyt foyer- og cafeområde. Ved ankomst vil man træde ind i den åbne og imødekomne foyer- og cafeområde, og her mærker brugerne husets puls med det samme. Pulsen kommer helt sikkert til at fortsætte inde i den nye hal, hvor særligt gymnasterne kan udfolde sig i nye, inspirerende rammer og i et af Nordjyllands største motoriklandskab.

Sammenhængskraft

Helhed og sammenhængskraft er tænkt ind i projektet. Derfor bliver den nye tilbygning udformet, så den harmonerer med stedets eksisterende bygninger og de nye planer for Skolecenter Jetsmark. Den nye facade mod ankomsten fra Bredgade bliver centrets nye ansigt udadtil. Her møder brugerne en række silhuetter af dynamiske idrætsudøvere i bevægelse på facaden og en fuld åbenhed ind til den dobbelthøje foyer, som giver et enkelt og moderne udtryk, og signalerer dynamik, liv og aktivitet. Sammen det det nye Skolecenter Jetsmark vil idrætscentret være med til at binde Pandrup, Kaas og Moseby mere sammen, og være et stærkt element i det sociale liv og fællesskab i lokalområdet.

Byggeri og bevægelse side om side 

Jetsmark Idrætscenter er altid i bevægelse og er et væsentligt samlingspunkt i lokalområdet, derfor vil aktiviteter og driften af centret fortsætte side om side med byggeriet. Det har vi i Q-Construction opbygget gode erfaringer med fra både byggeriet af idrætshallen i Greve, Åby Skole og senest Multihuset i Hjortshøj.

Kvm: ca. 3.000 kvm nybyg + ca. 4.000 kvm renovering
Bygherre: Jetsmark Idrætscenter
Bygherrerådgiver: Kuben Management
Bygherrerådgiver efter kontrahering: Jens Hammer, arkitekt cand. arch. Jammerbugt Kommune
Ingeniør: Hamiconsult og Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma
Arkitekt: P+P Arkitekter
Hovedentreprenør: Q-Construction A/S
Årstal: 2020-2022
Beliggenhed: Bredgade 140, 9490 Pandrup