Fuglebakkekollegiet

feb 22, 2019

Kategori: Bolig

Q-Construction har i samarbejde med Gefion Group givet studerende tag over hovedet i København

På en attraktiv beliggenhed tæt på uddannelsesinstitutionerne i København har vi bygget 71 studieboliger og 18 dele-lejligheder for Gefion Group. Et byggeri, som imødekommer den enorme efterspørgsel, der er på studieboliger i København.

Rummeligt og moderne kollegie i høj kvalitet

Projektet består af en ny 3-etagers boligbebyggelse med to bygninger, der i alt rummer ca. 4.400 kvm. Herudover er der opført en kælderetage på ca. 1.650 kvm til parkering af biler og cykler.

Dele-lejlighederne er i to etager og har i indgangsplanet et gennemlyst opholdsrum. Hele boligen er indrettet, så man kan opnå en fleksibel indretning og derved optimal udnyttelse af alle rum. Dele-lejlighederne har yderligere to fælles badeværelser og fælles køkken og opholdsrum.

De 71 studieboliger, hvoraf 4 indrettes som handicapvenlige boliger, har også eget køkken og bad. Hertil er der yderligere indrettet 7 indbydende opholdsrum bl.a. med fælles køkken, hvor beboerne kan mødes og lave fællesarrangementer.

Kvm: ca. 4.400 kvm + ca. 1.650 kvm kælder
Bygherre: Gefion Group A/S
Rådgiver: Akademiingeniør Svend Poulsen A/S
Totalentrepenør: Q-Construction A/S
Årstal: 2018-2019
Beliggenhed: Rarbarbervej 2, 2400 København NV

Et attraktivt nærmiljø tæt på uddannelserne

Beboerne flytter ind i et attraktivt nærmiljø med grønne omgivelser, hvor indkøb, kultur og byliv er indenfor kort afstand. Når de studerende skal til undervisning, er de fleste af de københavnske uddannelsesinstitutioner blot en kort cykeltur væk. Hvis de unge lader cyklen stå i cykelkælderen, er bus og s-tog lige rundt om hjørnet.