Amager Strandvej

maj 29, 2019

Kategori: Bolig

Vi har taget hul på det største byggeprojekt i Q-Constructions historie

På Gefion Groups ambitiøse boligprojekt på Amager Strandvej skal vi i alt bygge 166 boliger og 2 erhvervsenheder fordelt over 14.730 kvm. Et spændende projekt med moderne linjer, der harmonerer med det naturskønne Amager. Det er på grunden overfor Sundby Sejlklub, at 6 bygninger skal danne rammen om de 166 boliger og 2 erhvervsenheder. Projektet byder også på 6.331 kvm kælder, hvor beboerne nemt og bekvemt kan parkere deres biler og cykler.

Moderne linjer i pagt med naturen

Arkitekturen komplimenterer omgivelserne i et moderne let udtryk med varme jordfarver i form af mørkegrå og lyse murværk og træbeklædte inddækninger. Netop farvenuancerne og bygningernes etagespring gør det levende og imødekommende. Ned langs bygningerne etableres frodige grønne kiler, der skaber luftige rum omkring boligerne og indbyder samtidig til udendørs pauser og aktiviteter. I midten af de seks boligblokke kommer et stort og grønt fælles gårdrum med varieret beplantning af træer, hække, buske samt græs imellem bygningerne. Projektets samlede udtryk går derfor godt i spænd med omgivelserne, og understreger nærheden til kysten.

kvm: 14.730 kvm + 6.331 kvm kælder
Bygherre: Gefion Group A/S
Ingeniør: LB-Consult A/S
Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten A/S
Totalentrepenør: Q-Construction A/S
Årstal: 2019-2021
Beliggenhed: Amager Strandvej, 2300 København S

Det attraktive Amager Strand

Boligprojektet opføres på en attraktiv beliggenhed midt i grønne omgivelser tæt på både strand, Københavns centrum og lufthavn. Området omkring Amager Strand har igennem de sidste 10 år udviklet sig fra at være et gammelt industriområde til et nyt og spændende boligområde i nær tilknytning til Amager Strandpark.

Med afsæt i ovenstående boligprojekt for Gefion Group tager Q-Construction nu også del i den spændende udvikling på Amager Strand. Her er vi klar til at gøre Vandkunstens arkitekttegninger til virkelighed sammen med LB-Consult og give bygherre en god oplevelse.