Åby Skole

feb 21, 2019

Kategori: Institution

Q-Construction bygger en moderne tilbygning til Åby Skole 

Åby Skole udvider med en moderne udskolingsbygning, hvor de kreative og naturvidenskabelig fag samt fritidsmiljøer kommer i fokus. Ideen er at skabe rum med plads til faglighed og fritid, så børn og unge i lokalområdet også får glæde af Åby Skole uden for skoletid.

Projektet rummer derfor alt fra klasselokaler, auditorium og fagtorve til en udendørs boldbane på øverste etage. Kreativ udfoldelse, fritid og faglighed møder hinanden i det trippelhøje rum; No Gravity Space. Her bliver traditionelle etagedæk og indre vægge skiftet ud med et net. Det skaber et transparent fællesrum med en særlig atomsfære og unikke brugsmuligheder, hvor du kan stå i stueplan og se videre op igennem de to etager ovenfor.

Vi ser frem til at skabe gode forhold og oplevelser for børn og unge i Aarhus Kommune i samarbejde med CEBRA og Tri-Consult A/S Rådgivende Ingeniører.

Kvm: 2.164 m²
Bygherre: Aarhus Kommune Børn og Unge
Bygherrerådgiver: DK2 Bygherrerådgivning
Ingeniør: Tri-Consult A/S Rådgivende Ingeniører
Arkitekt: CEBRA
Totalentrepenør: Q-Construction A/S
Årstal: 2017 – 2019
Beliggenhed: Åbyvej 80, 8230 Åbyhøj