Om Q-Construction

Q-Construction A/S blev stiftet i 2006 og er på kort tid gået fra at være to til mere end 20 medarbejdere, der samlet set har en stor mængde erfaring og anciennitet i branchen. Det betyder, at vi har en bred kompetencepalette, hvor vi gør brug af hinandens kvalifikationer på tværs af virksomheden. 

Vores fundament  

Q-Constructions grundlæggende idé er, at vi er fleksible, løsningsorienteret og omkostningslette. Det opnår vi blandt andet ved at samarbejde med eksterne virksomheder med specialkompetencer. På den måde frigiver vi ressourcer, og vi kan derfor fokusere på vores kompetencer – at varetage projektledelsen. Afhængig af rådgivere, projektets beskaffenhed eller størrelse varetager Q-Construction projekteringsledelsen i samarbejde med rådgiverne.

I Q-Construction vil vi betale den billigste og ikke mindst den rigtige pris for alle vores leverancer og underentreprenører.

Vi mener, at vi med vores forskellige erfaringer og store netværk opnår at finde de rigtige underentreprenører til de forskellige opgaver. Det betyder, at underentreprenørerne er tilfredse, da de laver det, de er bedst til. Dermed bliver prisen og ikke mindst kvaliteten også derefter.

Q for Quality

Kvalitet i byggeriet er alfa og omega, hvorfor det også er et af vores absolutte varemærker og en del af vores firmanavn, hvor Q står for Quality.

Hvis projektet ikke bliver startet grundigt op, men hastes igennem, kan det smitte af på hele processen, hvilket typisk giver et ærgerligt efterslæb med garantisager osv. I sidste ende koster det meget mere i tid, penge og ikke mindst dårligt omdømme – det mener vi ikke kan betale sig. Derfor lægger vi meget energi i god dialog med involverede parter, grundig research og en gennemarbejdet projektbeskrivelse inden, vi stikker den første spade i jorden.

Vi mener, at den billige og rigtige pris netop skabes ved gode projekterede-, planlagte- og styrede byggeprojekter bygget i en ordentlig kvalitet og ikke mindst ved at finde de helt rigtige folk til den specielle opgave.

Som en moderne entreprenør har vi i Q-Construction et fokus på bæredygtighed inden for byggeriet, og vi kan derfor tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere en god grøn oplevelse ved adgang til direkte sparring med vores egen in-house DGNB konsulent. 

Q-Constructions specialer  

Q-Construction har stor erfaring med projektledelse, koordinering og styring af byggeopgaver generelt, og vi har gennem årene oparbejdet en særlig ekspertise i byggeri og renovering inden for:

90 % af vores projekter er i totalentreprise, men vi bygger også i hovedentreprise.

Vi har udarbejdet en totalentreprise form med ren åbenhed mellem os som totalentreprenør og vores bygherre med åbne regnskaber og solidarisk deling af fortjeneste og tab. Vores skræddersyede samarbejdsmodel har også fokus på tæt dialog og kommunikation, høj kvalitet, sikkerhed og ”win-win”-resultater for alle parter i processen.

Q-Projektudvikling

Vi kan tilbyde dig en sparringspartner, der kan deltage i hele processen fra det tidligste udviklingsstadie, f.eks. omkring grundkøb og dialog om lokalplan, til en færdig udviklet nybygget ejendom. Vi hjælper dig med at få planlagt processen optimalt fra start til slut, med et stærkt kombineret fokus på både den kommercielle og den byggetekniske del af processen, samt en løbende sparring om f.eks. ejendomsjura, finansieringsmuligheder, udlejning/lejeniveauer, afkastkrav, slutværdi mv.

Har du en byggegrund eller en projektejendom til udvikling, så kontakt vores udviklingschef Thomas Bay for en uforpligtende snak om mulighederne for samarbejde.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere