Bestyrelsen

Poul Bærentsen
Poul Bærentsen
Formand
Poul er medejer og blev formand for bestyrelsen i slutningen af 2016. Han styrker Q-Construction med en stærk forretningsforståelse og skal medvirke til at strategien konstant holdes skarp og effektueres. Poul har tidligere været CSO og del af ledelsen af Atea. I dag driver Poul rådgivnings- og investeringsvirksomheden Match Invest.
Morten Rankenberg
Morten Rankenberg
Medlem
Morten er forretningsudviklingsdirektør, hovedaktionær og stifter af Q-Construction. Morten har ansvaret for virksomhedens forretningsudvikling med fokus på potentielle vækstmuligheder. Morten har været medlem af bestyrelsen siden 2006, og han fungerer som bindeled mellem bestyrelsen, ledelsen og medarbejderne.
Jesper Klokker Hansen
Jesper Klokker Hansen
Medlem
Jesper blev medlem af bestyrelsen i 2019. Jespers tilknytning sikrer Q-Construction en styrkelse af kompetencer i bestyrelsen, og sker som en naturlig del af virksomhedens udvikling, og som et led i Q-Constructions bestræbelser på en fortsat stærk vækst. Jesper medbringer stor erfaring fra sit tidligere virke som CFO og direktionsmedlem hos Bunker Holding A/S, og fra professionelt bestyrelsesarbejde generelt med bestyrelsesposter i bl.a. FJ Industries og TOGT.
Kristian Tokkesdal
Kristian Tokkesdal
Medlem
Kristian har været medlem af bestyrelsen siden 2018. Kristian bidrager med stærk forretningsforståelse, stor viden om skalering af virksomheder og god corporate governance. Kristians styrker giver Q-Construction en god sikkerhed, der gør, at der er styr på vores risiko, når vi vækster. Til dagligt er Kristian partner i advokatvirksomheden DLA Piper, hvor han primært tager hånd om M&A aktiviteter.