Profil

Q-Construction er en moderne entreprenørvirksomhed, der sikrer en tryg og god oplevelse af byggeprojekter indenfor bolig-, erhvervs- og institutionsbyggeri.

Som hoved- eller totalentreprenør bygger vi for professionelle bygherrer i den private, almene og offentlige sektor. Det har vi gjort siden 2006, og vi har derfor opbygget en solid erfaring med at tage hånd om byggeprojekter fra idé til indflytningsklart byggeri.

I Q-Construction tilstræber vi altid at være kundefokuseret, ansvarsfulde, positive og udviklende. Vores vision er, at vi med afsæt i glade, dedikerede og kompetente medarbejdere vil være den mest attraktive og moderne entreprenørvirksomhed i Danmark. Derfor arbejder vi dagligt ud fra missionen om at sikre en tryg og god oplevelse af byggeri.

Q-Construction = en god oplevelse

Vi mener, at tidlig involvering, sparring og forventningsafstemning i en god dialog er fundamentet for en god oplevelse af byggeri og bygherres investering. Derfor lægger vi meget energi i de første faser af byggeriet lige fra bygherres første udviklingstanker til det sidste projekterede punktum. Her sikrer vores grundige forberedelse og mangeårige erfaring, at vores byggeprojekter løses tilfredsstillende for både bygherre, brugere og samarbejdspartnere.

På alle vores byggepladser har vi en kombination af erfarne hænder og unge talenter, der bygger videre på den gode oplevelse. De løfter ansvaret og fører trygt det planlagte byggeprojekt ud i livet inden for aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Vi tænker på tværs af helheder og finder løsninger, der virker

I Q-Construction har vi bevæget os ud på en spændende vækstrejse, hvor organisationen er vokset til de nuværende 25 medarbejdere, som samlet set har en stor mængde erfaring og anciennitet i branchen. Vi gør brug af hinandens kompetencer, erfaringer og netværk på tværs af virksomheden, og ud fra devisen om, at ikke to byggerier er ens, arbejder vi altid projektorienteret og sammensætter det rette kompetente team til det enkelte byggeprojekt. Sådan sikrer vi kvalitet og en god oplevelse gennem hele processen.

En god grøn oplevelse

Som en moderne entreprenør har vi fokus på bæredygtighed inden for byggeriet. Vi kan derfor tilbyde vore kunder og samarbejdspartnere en god grøn oplevelse ved adgang til direkte sparring med vor egen in-house DGNB-konsulent.

Skal vi tage hånd om dit byggeprojekt fra idé til indflytningsklart byggeri? Kontakt Thomas Bay

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere