Om os

Q-Construction er en moderne entreprenørvirksomhed, der sikrer en bæredygtig og god oplevelse af byggeri.

Q står for Quality

Som hoved- eller totalentreprenør bygger vi for professionelle bygherrer i den private, almene og offentlige sektor. Det har vi gjort siden 2006, og vi har derfor opbygget en solid erfaring med at tage hånd om byggeprojekter fra idé til indflytningsklart byggeri.

I Q-Construction tilstræber vi altid at være kundefokuseret, ansvarsfulde, professionelle, positive og udviklende. Vores vision er, at vi med afsæt i glade, dedikerede og kompetente medarbejdere vil være den mest attraktive og moderne entreprenørvirksomhed i Danmark. Derfor arbejder vi dagligt ud fra missionen om at sikre en bæredygtig og god oplevelse af byggeri.

Vores tilgang til en god oplevelse

Vi mener, at tidlig involvering, sparring og forventningsafstemning i en god dialog er fundamentet for en god oplevelse af byggeri og bygherres investering. Derfor lægger vi meget energi i de første faser af byggeriet lige fra bygherres første udviklingstanker til det sidste projekterede punktum. Her sikrer vores grundige forberedelse og mangeårige erfaring, at vores byggeprojekter løses tilfredsstillende for både bygherre, brugere og samarbejdspartnere.

På alle vores byggepladser har vi en kombination af erfarne hænder og unge talenter, der bygger videre på den gode oplevelse. De løfter ansvaret og fører trygt det planlagte byggeprojekt ud i livet inden for aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Vi tænker på tværs af helheder og finder løsninger, der virker

I Q-Construction har vi bevæget os ud på en spændende vækstrejse, hvor holdet er styrket med flere dedikerede medarbejdere, som samlet set har en stor mængde erfaring og anciennitet i branchen. Vi gør brug af hinandens kompetencer, erfaringer og netværk på tværs af virksomheden, og ud fra devisen om, at ikke to byggerier er ens, tager vi altid en projektorienteret tilgang og sammensætter det rette kompetente team til det enkelte byggeprojekt.

Vi arbejder struktureret med processer og kvalitet i alle faser af ethvert byggeprojekt. Derfor har vi udviklet vores helt egen drejebog for good practice af byggeri med ansvarsbeskrivelser, økonomistyring og projektledelse. Et værktøj, som gør, at vores kunder og samarbejdspartnere på byggerierne får den samme høje standard hver gang. Sådan sikrer vi kvalitet og en god oplevelse gennem hele processen.

En god grøn oplevelse

Som en moderne entreprenør har vi fokus på bæredygtighed inden for byggeriet. Vi kan derfor tilbyde vore kunder og samarbejdspartnere en god grøn oplevelse med bæredygtigt byggeri. Her har vi bygget solid erfaring op med både DGNB Guld og Sølv samt Svanemærket byggerier.

Skal vi tage hånd om dit byggeprojekt fra idé til indflytningsklart byggeri?

Kontakt

Thomas Bay

+45 22 74 08 66 // tb@q-c.dk