På Gefion Groups ambitiøse boligprojekt på Amager Strandvej skal vi i alt bygge 166 boliger og 2 erhvervsenheder fordelt over 14.730 kvm. Et spændende projekt med moderne linjer, der harmonerer med det naturskønne Amager. Her er vi godt i gang med gravearbejdet på grunden overfor Sundby Sejlklub, hvor 6 bygninger skal danne rammen om de 166 boliger og 2 erhvervsenheder. Projektet byder også på 6.331 kvm kælder, hvor beboerne nemt og bekvemt kan parkere deres biler og cykler.

Moderne linjer i pagt med naturen

Arkitekturen komplimenterer omgivelserne i et moderne let udtryk med varme jordfarver i form af mørkegrå og lyse murværk og træbeklædte inddækninger. Netop farvenuancerne og bygningernes etagespring gør det levende og imødekommende. Ned langs bygningerne etableres frodige grønne kiler, der skaber luftige rum omkring boligerne og indbyder samtidig til udendørs pauser og aktiviteter. I midten af de seks boligblokke kommer et stort og grønt fælles gårdrum med varieret beplantning af træer, hække, buske samt græs imellem bygningerne. Projektets samlede udtryk går derfor godt i spænd med omgivelserne, og understreger nærheden til kysten.

Q-Construction ser frem til at gøre Vandkunstens arkitekttegninger til virkelighed sammen med LB-Consult og give bygherre en god oplevelse.