Vi er stolte over at byde velkommen (hjem) til en ny og til en ”gammel” Q-llega, Mikael Aaby og Rasmus Kokholm.

Mikael Aaby, Projektleder

Som projektleder bliver Mikael Aaby en del af byggeledelsen på boligprojektet Fuglebakkekollegiet, der nærmer sig den festlige milepæl – rejsegilde. Her vil Mikael tage hånd om styring af UE’er, tidsplan og fremdriften. På byggepladsen er Mikaels force at forudse næste skridt og de risici, man skal være opmærksom på. Mikael motiveres af interaktionen med menneskerne på byggepladsen og få koordineringen til at gå op, så fremdriften sikres. Derfor er det også med klar kommunikation og hjælpsomhed, at Mikael vil bidrage til at minimere risikoen for fejl og give en god oplevelse af byggeri.

Mikael er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har over 10 års erfaring i byggebranchen. Han har opbygget en solid erfaring og har taget hånd om alt fra plejeboliger, kontorbyggeri for rigspolitiet til rækkehuse og lejligheder for både den offentlige, almene og private bygherre. Derudover har Mikael arbejdet på flere byggepladser i det centrale København, hvor plads er en mangelvarer. Det er en erfaring, der kommer Mikael til gode på boligprojekt Fuglebakkekollegiet i København NV.

I fritiden renoverer Mikael på familiens hus og tilbringer tiden med familien.

Rasmus Kokholm, Projektchef

Rasmus vender ”hjem” til Q-Construction igen, og bliver Projektchef i det jyske. Her skal Rasmus bidrage til at byggeprojekterne fortsat lander på Q-Constructions bord, sørge for at bemande projekterne og føre dem ud i livet. Rasmus vil med sin struktur, ordentlighed og faglige kompetencer give kunder, samarbejdspartnere og Q-llegaer en god oplevelse. Rasmus motiveres af faglige udfordringer og ser derfor frem til den personlige udvikling, der følger med arbejdet indenfor nye ansvarsområder.

Rasmus er diplom- og civilingeniør uddannet, og har over 5 års erfaring i branchen. Med hjemkomsten til Q-Construction glæder Rasmus sig til fortsat at være en del af Qs udvikling.

I fritiden tager Rasmus selv værktøjerne i hånden, når han renoverer familiens hus. Udover det finder han tid til at spille håndbold, mens cyklen og jagtgeværet også bliver luftet i ny og næ.

Vi i Q-Construction ser frem til et godt samarbejde.