Vi har fornøjelsen af at byde to praktikanter velkommen, (fra venstre) Martin og Michael.

Martin Hermann, Praktikant i Aarhus

I praktikken skal Martin skal blandt andet arbejde med byggeledelse, projektering, kvalitetssikring, drift og vedligeholdelse samt fejl og mangler på byggeprojekter i Aarhus.

Martin læser bygningsingeniør med speciale i byggeproduktion på Navitas i Aarhus, og han glæder sig til at få konkrete arbejdsopgaver i hænderne. Derudover ser Martin frem til at lære entreprise verden bedre at kende og blive skarpere på, hvad han vil i fremtiden.

Ved siden af praktikken bruger Martin gerne sin tid i fitnesscenteret og som iværksætter. Derudover gemmer han på en gammel titel som jysk mester i tennis.

Michael Thygesen, Praktikant på Sjælland 

Michael Thygesen læser til bygningskonstruktør og har under en del af sin uddannelse været studiemedhjælper på vores byggeprojekter i Københavnsområdet. Michael fortsætter det gode arbejde i sidste halvdel af 2017 som praktikant. Her får han et endnu større indblik i byggeledelse og skal arbejde med bl.a. kvalitetssikring, arbejdsmiljø samt styring af tid og økonomi.

I løbet af praktikken ser Michael frem til at få kompetencer til at lede og organisere en byggeplads, hvor han særligt vil fokusere på den gode dialog med underentreprenører.

Michael er tidligere uddannet tømmersnedker og har mange års erfaring inden for området – også som selvstændig.

Som nybagt far bruger Michael meget af fritiden på sin lille familie. Men han finder også plads til lidt sport, hvor særligt cykling bliver prioriteret. Michael har tidligere været på tohjulet eventyr i både Asien og Sydamerika, men for tiden holder han sig til de danske landeveje.

Vi i Q-Construction ser frem til samarbejdet.