Vi byder to nye Q-llegaer velkommen på holdet

nov 23, 2018 | Nyheder

I takt med flere byggeprojekter på Sjællandsk jord styrker Q-Construction byggeledelsen yderligere med to nye Q-llegaer.

Peter Simoni, Projektchef

Som projektchef er Peter Simoni en sparringspartner og støtte for vores dedikerede medarbejdere på sjællandske byggeprojekter. I første omgang skal han tage hånd om bl.a. Fuglebakkekollegiet sammen med Jan. Her og på andre byggeprojekter vil Peter tage helikopter overblikket og kontakten med bygherre. Peter ser frem til at blive en del af rejsen og Q-holdet, hvor vi løfter en lønsom vækst i flok. Her vil Peter være med til at forme Q fremadrettet og fokusere på den gode oplevelse for kunder, samarbejdspartnere og Q-llegaer.

Peter er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har 33 års erfaring i byggebranchen. Peter har primært arbejdet på entreprenørsiden, men også som projektudvikler i JM Danmark og driftschef i almennyttigt boligselskab.

I fritiden er Peter aktiv med fodbold, cykling og løbeture i naturen. Han slapper gerne af med en god bog, og sørger for at vedligeholde både hus, have, vennekredsen og familien.

Jan G. F. Poulsen, Entrepriseleder  

Som entrepriseleder er Jan G. F. Poulsen en del af byggeledelsen på vores sjællandske byggeprojekter, hvor han i første omgang griber fat om Fuglebakkekollegiet i samarbejde med Peter. Jan får til opgave at stå for bl.a. Plan for Sikkerhed og Sundhed, indretning af byggepladsen og kontakt til UE’er. Jans styrke som entrepriseleder er, at han har et godt overblik. Derudover motiveres han af at se byggeriet udforme sig.

Jan er uddannet bygningskonstruktør og har flere års erfaring i byggebranchen. Her har han bl.a. beskæftiget sig med detail byggeri, hvor det gode overblik i den grad bestod prøven i en byggeproces, der har fart på.

I fritiden kobler Jan gerne fra med fiskestangen i hånden, mens han også holder sig aktiv med crossfit.

Vi i Q-Construction ser frem til samarbejdet.