Vi byder to nye Q-llegaer velkommen på holdet, Søren Eriksen og Klaus Dittmer.

Søren Eriksen, projektleder

Som projektleder i det nordjyske skal Søren tage hånd om Jetsmark Idrætscenter, der får et kæmpe løft med en gennemgribende modernisering samt en ny tilbygning. Med struktur og god kommunikation skaber Søren det gode overblik. Han ser frem til at bygge et imødekommende samarbejde op på byggepladsen og i projektgruppen, så de sammen kan levere god kvalitet og en god oplevelse.

Søren har en baggrund som murer og bygningskonstruktør, og har opbygget erfaring fra både rådgiver, fagentreprenør og totalentreprenør siden.

Klaus Dittmer, entrepriseleder

Som entrepriseleder på Sjælland skal Klaus tage del i byggestyringen af de 70 Svanemærkede rækkehuse på Milnersvej i Hillerød. Klaus har et positivt sind og er god til at bevare roen i de situationer, der opstår på byggepladsen. Han vil med godt humør og respekt bidrage til en god oplevelse på byggepladsen og i projektgruppen.

Klaus kommer med en baggrund som anlægskonstruktør og bygningskonstruktør, hvor han igennem 12 år har opbygget erfaring fra fagentreprenør siden. Klaus har derfor en god forståelse for råhus entreprisen, og han er særlig stærk på anlæg, jord, beton og ledninger.

Vi i Q-Construction ser frem til samarbejdet.

PS. Vi har stadig ledige pladser på Q-holdet, og vi ønsker os endnu flere dedikerede og kompetente Q-llegaer i julegave. Skal du med på Q-holdet som projektleder eller projektchef på Sjælland, så tjek jobmulighederne ud her.