Vi har pr. 1. november forstærket Q-holdet med to nye Q-llegaer, Johanne Clemmensen og René Thøgersen.

Johanne Clemmensen, Projektleder

Som projektleder bliver Johanne en del af byggeledelsen i det jyske. Johanne er en proaktiv projektleder, der med god kommunikation, nysgerrighed og stor respekt for forskellige fagligheder i byggeprocessen sætter sig ind de forskellige aktørers perspektiver og spiller hinanden gode, så alle får en god oplevelse. Johanne motiveres af gode samarbejdsrelationer, tempoet og fremdriften på byggepladsen. Derfor bidraget hun med et godt humør, struktur og forventningsafstemning under hele byggeprocessen.

Johanne kommer med en baggrund som Civil Ingeniør og 4 års erfaring som projektleder. Her har Johanne primært bygget skoler og institutioner.

Fritiden bruger Johanne på at bygge hende og familiens kommende hjem, mens hun også finder tid til sine heste og løbeture.

René Thøgersen, Projekteringsleder

Som projekteringsleder får René til opgave at give en tryg og god oplevelse allerede fra den tidlige fase af projektet. Han vil sikre, at der bliver skruet bygbarer projekter sammen i tråd med den aftalte tid, pris og kvalitet. René er en løsningsorienteret projekteringsleder, der med sit lyttende gemyt er stærk til at samle trådende, så de favner de forskellige parters interesser.

René er uddannet bygningskonstruktør og har over 15 års erfaring med projekteringsledelse. Her har René bl.a. taget hånd om projektering og arbejdsmiljøkoordinering i arkitektvirksomheder. Nu ser han frem til at være en del af det udførende ben og tage hånd om projektering i en entreprenørvirksomhed.

I fritiden kan René godt lide at slå til tennisbolden i den lokale tennisklub sammen med sine døtre. Derudover bruger han gerne tid på jagt og fiskeri.

Vi i Q-Construction ser frem til samarbejdet.