Vi styrker projektledelsen og byder velkommen til to nye projektchefer, Jesper Finderup og Thomas Fogde.

Jesper Finderup, projektchef 

Jesper Finderup vil som projektchef i Aarhus sikre at projekterne bliver gennemført med en tryg og god oplevelse. Han vil understøtte vores dedikerede medarbejdere og bidrage til at de fortsat udvikler sig. Jesper møder sine omgivelser med en positiv, åben og ærlig tilgang. Han går ind for god Q-llega karma og trivsel på arbejdspladsen. Derfor blev Jesper fanget af Qs fokus på de sociale værdier og arbejdet med et Great Place To Work – eller et Great Place To Develop som vi selv kalder det.

Jesper er uddannet bygningsingeniør og har opbygget over 30 års erfaring som entreprenør. Med sin erfaring glæder Jesper sig til at fortsætte udviklingsrejsen for vores kompetente medarbejdere både på det faglige og personlige plan.

I fritiden nyder Jesper familiens samvær, en tur på vandet i motorbåden eller en løbetur. Han har også startet en ny hobby med at brygge øl.

Thomas Fogde, projektchef

Thomas skal som projektchef forstærke projektledelsen på Sjælland. Her bliver han en sparringspartner og støtte for vores dedikerede medarbejdere på Bavne Ager projektet og to andre spændende boligprojekter, som vi har på vej ind. Thomas er en pålidelig leder, der er god til at holde overblikket og inspirere sine medspillere til at yde deres bedste.

Thomas er uddannet brandmand, tømrer og bygningskonstruktør og har over 25 års erfaring i branchen. I den tid har Thomas blandt andet arbejdet som selvstændig entreprenør med tegnestue. Thomas ser frem til at bidrage til det gode Q-llegaskab i Q samt at give en tryg og god oplevelse af byggeri.

I fritiden læser Thomas gerne en god bog, går på jagt eller renoverer familiens hus. Han følger også trofast med i børnenes konkurrencesvømning.

Vi i Q-Construction ser frem til samarbejdet.

PS. Vi har stadig ledige pladser på Q-holdet. Er du en erfaren projektleder, der ønsker at fortsætte din udviklingsrejse sammen med os i København? Så tjek jobmulighederne ud her og send din ansøgning og CV afsted til sko@q-c.dk