Vi har styrket Q-holdet med to nye Q-llegaer, Jesper og Mark.

Jesper Hougaard Mikkelsen, Senior Projektleder 

Jesper er ansat i stillingen som senior projektleder og er en del af byggeledelsen i det jyske. Her bidrager han med sin erfaring bl.a. i de projekter, hvor vi er involveret tidligt i processen. Jesper trives i at varetage den overordnet byggestyring, hvor hans motivation bygger på at få tingene til at lykkes og det hele til at gå op i en højere enhed.

Jesper er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har en solid erfaring efter 20 år i branchen. I fritiden er det familie, venner, vedligeholdelse af hus og golf, der stjæler Jespers opmærksomhed.

Mark Aalkjær Bjørneboe, Projektleder i Renovering & Indeklima 

Som projektleder i renovering og indeklima tager Mark hånd om større renoveringsopgaver fra kontrakten er skrevet under til nøglerne er afleveret. I den proces bidrager Mark til en god oplevelse ved at hive et godt humør frem, skabe en god dialog og altid være tilgængelig. Mark er god til at have mange bolde i luften, som han organiserer og sætter i system.

Mark er uddannet bygningskonstruktør og har opbygget erfaring med både renovering og nybyg af erhverv, bolig og detail. Efter et par år med familiens husbyggeri, finder Mark nu fritid til træning i fitness og på cyklen.

Vi i Q-Construction ser frem til samarbejdet.