I takt med stigende aktivitet på Sjælland, styrker vi atter projektledelsen. Vi byder derfor tre nye Q-llegaer velkommen på holdet, Christian Vilhelmsen, Bjarne Edske og Jonas Danborg.

Christian Vilhelmsen, entrepriseleder 

Christian skal som entrepriseleder bidrage på Dolomithusene, der byder på 51 boliger i DGNB Sølv. Efter mange år i tømrerfaget har Christian en solid styrke på tømrerdelen og et godt all around indblik i de forskellige håndværk. Det vil han tage med ud i den daglige gang på byggepladsen, når han skal kommunikere, løse udfordringer og sikre fremdriften blandt flere forskellige underentreprenører.

Christian er uddannet tømrer og har indenfor de seneste par år arbejdet med byggeledelse. I fritiden er Christian spejderleder, går til pistol skydning samt sidder i begge børns forældreråd.

Bjarne Edske, senior projektleder 

Bjarne bliver som senior projektleder i første omgang en del af projektet Bavne Ager, der består af 40 boliger for OK Fonden i Gilleleje. Mens projektet er under projektering vil Bjarne tage hul på de første indkøb og sikre en god planlægning af projektet. Bjarne har opbygget en solid erfaring både som tømrer og som projektleder. Bjarne vil støbe fundamentet for en god oplevelse ved at bringe hans erfaring i spil sammen med god kommunikation og troværdighed.

Bjarne er uddannet tømrer og produktionsleder. I fritiden holder Bjarne sig i form, når han renoverer familiens hus og løber flere gange om ugen. Bjarne har en passion for atletik og særligt løb, som han har trænet på konkurrenceniveau i ca. 13 år i Blovstrød Løberne.

Jonas Danborg, projektleder 

Jonas skal som projektleder tage hånd om Espeporten i Irmabyen, der rummer 50 boliger. Han får ansvaret for at koordinere tid, økonomi og opgaver mellem projektholdet. Jonas er en positiv, proaktiv og beslutningsstærk projektleder, der bliver motiveret af fremskridt, succesoplevelser og godt kollegaskab.

Jonas kommer med en baggrund som murer og bygningskonstruktør. I fritiden er Jonas meget aktiv både med styrke- og løbetræning og snupper gerne en tur i vandrestøvlerne og tager ud i naturen.

Vi i Q-Construction ser frem til samarbejdet.