2019 blev endnu et stærkt vækst år for Q-Construction, der trods corona-situationen fortsat forventer en stabil vækst de kommende år.

Q-Construction har mere end fordoblet omsætningen fra 175 mio. kroner i 2018 til 360 mio. kroner i 2019, mens resultat før skat er steget fra 5,3 mio. kroner i 2018 til 10,2 mio. kroner i 2019. Samtidig blev vi i 2019 kåret til Danmarks 3. bedste arbejdsplads i kategorien 20-49 medarbejdere af Great Place To Work Danmark.

Vi er stolte af de resultater, som vi har opnået i 2019. Den positive vækst skyldes, at vi har haft en høj aktivitet på særligt større byggeprojekter som blandt andre Amager Strandvej, Kongeskrænten i Smørum og senest Knidrisrækkerne, der bliver Aarhus’ højeste træhusbyggeri. Og så skyldes det ikke mindst en enorm holdindsats fra vores dedikerede og kompetente medarbejdere, der løfter ansvaret og sætter kunden i fokus“, understreger Morten Rankenberg, Adm. direktør.

Q-Construction forventer fortsat stabil vækst i 2020 og 2021

Morten Rankenberg er også fortrøstningsfuld for fremtiden trods corona-situationen, “vores byggerier kører videre planmæssigt, og vi følger alle de anvisninger, der kommer fra regeringen i forhold til at passe på vores medarbejdere og vores underleverandører“.

I forhold til målsætninger gående frem imod 2023, så har Q-Construction igennem de sidste par år arbejdet intenst med at opbygge en stærk backlog på 750 mio. Denne backlog skal sammen med en stærk pipeline af potentielle opgaver sikre, at de kommende år også kommer til at vise vækst på omsætning og resultat.

Q-Construction forventer en omsætning på 425 mio. kroner og et resultat før skat på 15 mio. kroner i indeværende regnskabsår. I forhold til 2021 så er forventningen, at omsætningen for første gang i selskabets historie vil komme over 500 mio. kroner.