I Sporbyen Scandia træder samspillet mellem de rå teglsten, svalegange i højstyrkebeton, rå alu vinduer og stålværn frem, og byggeriet af de 72 almene boliger for Domea Randers tager form. Projektet består af fire længer, som bliver bygget i fire etager med varierende boligstørrelser og et fælles gårdrum i midten af bygningerne. To af bygningerne trapper ned fra fire etager til en etage, som skaber plads til terrasser med udsigt mod Randers Fjord. De 5.800 kvm. bliver bygget med kvalitetsmaterialer, der løfter standarden for almene boliger.

Vi bygger stolt videre på en unik historie på grunden, hvor den tidligere togfabrik Scandia har produceret hundredvis af vognsæt siden 1861. Den unikke historie og DNA kan spores i arkitekturen og materialevalget på Væksthuset. Her vil murstenen, tagterrasserne og det samlede udtryk på det færdige byggeri matche historien for det gamle industriområde.

Vi i Q-Construction er stolte af at være en del af endnu et spændende byggeri, der har en unik historie. Vi ser frem til et fortsat godt byggeforløb og en god oplevelse i selskab med Domea Randers, Ingeniør’ne og Transform Arkitekter.