I Sporbyen Scandia har vi afleveret et mangelfrit byggeri med 72 almene boliger til en glad og tilfreds bygherre fra Domea Randers. Projektet på 5.800 kvm stod knivskarpt til afleveringen takket være vores dedikerede medarbejdere, en nøje tilrettelagt tidsplan og et godt samarbejde med rådgivere, UE’er og bygherre.

De fire længer i fire etager består af boliger i varierende størrelser og danner rammen om et fælles gårdrum i midten af bygningerne. To af bygningerne trapper ned fra 4 etager til 1 etage, som skaber plads til terrasser med udsigt mod Randers Fjord. Trapper forbinder terrasserne med hinanden, og det indbyder til en kontinuerlig bevægelse op af bygningen – både for beboere og besøgende. Projektet er bygget med flot arkitektur og en række kvalitetsmaterialer, der løfter standarden for almene boliger.

Sporbyen Scandia er et byudviklingsområde øst for Randers Midtby. Her bliver der bygget videre på en unik historie på grunden, hvor den tidligere togfabrik Scandia har produceret hundredvis af vognsæt siden 1861. Denne unikke historie og DNA kan spores i materialevalget på Væksthuset. Her er det særligt murstenen, tagterrasserne og det samlede udtryk på det færdige byggeri, der matcher historien for det gamle industriområde.

I Q-Construction er vi stolte af, at vi har afleveret et flot alment boligbyggeri, som bidrager til udviklingen i Sporbyen og er bygget ovenpå en unik historie. Vi takker for et godt byggeforløb og en god oplevelse i samarbejdet med Domea Randers, Ingeniør’ne og Transform Arkitekter.