På Milnersvej har vi nu rejst elementerne på første etape af de 70 Svanemærkede rækkehuse, som vi bygger for Sophienberg Gruppen. De første rækkehuse er lukket med tæt tag, vinduer og døre, og nu går vi i gang med at beklæde elementerne med mursten og starter op på aptering. Det er luksus på række, hvor alle tagflader får grønne sedumtage og teglstensfacaden skifter mellem varme røde og brune nuancer. Her træder hvert rækkehus frem og får sit eget udtryk, mens bebyggelsens samlede udseende bliver varieret og harmonisk. De 70 svanemærkede rækkehuse bliver opført i to og tre plan med en samlet bebyggelse på 8.162 kvm.

Projektet rammer plet i tidens ånd med fokus på miljø og bæredygtighed. Boligerne opfylder Svanemærkets skrappe krav til brug af miljøvenlige materialer, lavt energiforbrug og sundt indeklima. Det er med til at sikre lave forbrugsomkostninger og et fantastisk indeklima for de kommende beboer. De får fornøjelsen af at flytte ind i en moderne bolig, der er optimeret ift. både minimal miljøbelastning og beboernes trivsel.

Sammen med Aarstiderne Arkitekter, Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma og bygherre ser vi i Q-Construction frem til at fortsætte den gode grønne oplevelse.