Det var en stolt bygherre fra Boligkontoret Århus, der i går fejrede rejsegilde på Knudrisrækkerne, hvor vi bygger 89 almene boliger i DGNB Guld. Her fik håndværkerne og hele totalentreprenørholdet ros for at sætte baren højt for almene boliger i Aarhus. Knudrisrækkerne er et fremsynet byggeri, der er med til at løse to udfordringer for næste generation. Byggeriet markerer et afgørende nyt bud på, hvordan vi kan bygge i pagt med klimaet og samtidig skabe boliger i midtbyen, som alle kan betale.

Vi i Q-Construction vil også takke håndværkerne for at være med til at bygge anderledes end “vi plejer”. Med Knudrisrækkerne kigger vi ind i fremtiden, som byder på endnu mere byggeri i træ, CLT-elementer og genbrug af byggematerialer. Vores erfaring fra byggeriet på Knudrisrækkerne er derfor et godt afsæt til fremtidige byggeprojekter.

Er du interesseret i en dialog om kommende byggeprojekter og en rundtur på byggepladsen for at se og høre mere om bæredygtigt byggeri med træ og CLT? Så kontakt Thomas Bay, Salgs- og Udviklingsdirektør på 22 74 08 66 // tb@q-c.dk

Sammen med teamet Enkon A/S, Frede Andersen VVS, MOE, Sweco og Vega Landskab ser vi i Q-Construction frem til at fortsætte den gode grønne oplevelse til bygherre, brugerne og byen.