I torsdags fejrede vi rejsegilde på det almene boligprojekt Vejleåparken, hvor vi bygger 58 rækkehuse i ét plan for Boligforeningen AAB. En festlig milepæl, der blev fejret med taler, pølser og et trefoldig leve for håndværkerne og det gode håndværk.

De 58 almene boliger bygges i tre forskellige boligstørrelser, der giver plads til singler, seniorer og familier. Boligerne underbygger derfor den mangfoldighed, som Ishøj Kommune ønsker, at deres boliger har. Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp glæder sig til at følge med i det nye liv, der opstår ved de nye spændende boliger.

Der lød også et stort tak til håndværkerne og totalentreprenørteamet fra Boligforeningen AAB-direktør, Christian Høgsbro. Han udtalte også, ”Jeg er glad for, at vi har fået et godt gedigent byggeri med skalmur. Jeg er ikke i tvivl om, at det her er nogle rækkehuse, der vil glæde vores beboere og kommunes borgere i rigtig mange år fremad. ”

Vi i Q-Construction vil også takke alle vores dygtige håndværkere, der er med til at bygge de skønne boliger, som de kommende beboere kan få mange gode oplevelser i. Slutteligt skal der ligeledes lyde et tak til vores bygherre, samarbejdspartnere, RUM Arkitekter og Rønslev Rådgivende Ingeniører, og vores dedikerede Q-llegaer Heidi, Rolf og Sebastian. Vi glæder os til det videre samarbejde.

De første boliger er klar til indflytning i februar 2020.

Foto: Boligforeningen AAB/Kontraframe.