Kransen var hejst i sidste uge, da vi fejrede rejsegilde på de 70 Svanemærkede rækkehuse i Hillerød, som vi bygger for Sophienberg Gruppen. Bygherre havde arrangeret en festlig milepæl, der blev fejret med pølsevogn og ros til alle på projektet og særligt til håndværkerne for deres gode arbejde indtil nu.

Alle elementerne er nu rejst på de 70 Svanemærkede rækkehuse, som vi bygger over to etaper. Her er første etape færdigmuret og træder ind i apteringsfasen, mens etape to byder på installationer og porebeton som det næste skridt.

Det er luksus på række, hvor alle tagflader får grønne sedumtage og teglstensfacaden skifter mellem varme røde og brune nuancer. Her træder hvert rækkehus frem og får sit eget udtryk, mens bebyggelsens samlede udseende bliver varieret og harmonisk. Tagformen giver gentagelse af gavlmotiv ned af rækkerne, som giver projektet et karakteristisk udtryk, som man allerede kan se i dag. De 70 Svanemærkede rækkehuse bliver opført i to og tre plan med en samlet bebyggelse på 8.162 kvm.

Projektet rammer plet i tidens ånd med fokus på miljø og bæredygtighed. Boligerne opfylder Svanemærkets skrappe krav til brug af miljøvenlige materialer, lavt energiforbrug og sundt indeklima. Det er med til at sikre lave forbrugsomkostninger og et fantastisk indeklima for de kommende beboer. De får fornøjelsen af at flytte ind i en moderne bolig, der er optimeret ift. både minimal miljøbelastning og beboernes trivsel.

Vi i Q-Construction takker alle de dygtige håndværkere for en dedikeret indsats og godt håndværk. Der skal også lyde et tak til bygherre samt samarbejdspartnere Aarstiderne Arkitekter og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma. Vi glæder os til det videre samarbejde og en god grøn oplevelse.