Rejsegilde med flere hundrede begejstrede elever

nov 15, 2018 | Nyheder

En festlig milepæl blev i tirsdags afholdt på Åby Skole, hvor vi bygger en moderne udskoling med inspirerende rum til særligt de kreative og naturvidenskabelige fag.

Rejsegildet blev markeret med sang fra eleverne og taler fra både Thomas Medom, Rådmand for Børn og Unge i Aarhus Kommune, og Ole Buskbjerg Thomasen, Skoleleder på Åby Skole. Her blev der takket for en god proces, en overholdt tidsplan og et godt stykke arbejde af håndværkere, rådgivere og Q-Construction.

Eleverne havde også været i det kreative hjørne og skrevet hilsener til den nye bygning, hvor de ønsker den tillykke med rejsegildet, og at de glæder sig til at tage den i brug.

Et af de særlige kendetegn for tilbygningen er den røde farve, og det var derfor passende at fejre rejsegildet med røde pølser til børn og voksne.

Q-Construction takker for de fine hilsener og rosende ord fra elever, Rådmand og Skoleleder. Sidst men ikke mindst skal der lyde en stor tak til vores dedikerede håndværkere, samarbejdspartnere, CEBRA & Tri-Consult, og Q-llegaer Søren, Michael, Thomas og Mathias.

Vi ser frem til at give eleverne en god oplevelse, når den moderne udskoling står færdig til efteråret 2019.