Kransen var hejst i vejret i sidste uge, da vi fejrede rejsegilde på boligprojektet Solsikken i Nye. Her bød bygherre Tækker Group på velsmagende landgangsbrød fra den lokale købmand Nyma og rosende ord til alle på byggepladsen.

De flotte træfacader tager form på byggeriet, der består af 20 lejligheder fordelt på to boligblokke i 4 etager på i alt 1.800 kvm. Og netop træfacaderne er med til at afspejle byens bæredygtige tankegang, ligesom genbrug af regnvand til toiletskyl og tøjvask også er indtænkt i projektet.

I Q-Construction er vi stolte af at være en del af den spændende udvikling nord for Aarhus, hvor forvandlingen af en bar mark til en bæredygtig by ved navn Nye er i fuld gang. Her følger vi godt med i tidsplanen på byggeriet af de 20 lejligheder. Og vi takker alle de dygtige håndværkere for en dedikeret arbejdsindsats og godt håndværk.

Der skal også lyde en stor tak til bygherre Tækker Group samt samarbejdspartnere Tækker Rådgivende Ingeniører og AART arkitekter for den gode proces.

Vi ser frem til det videre samarbejde om en god grøn oplevelse i Nye.