Både pølsevognen og isboden var fremme, da bygherre Core Property Management for nyligt inviterede til rejsegilde på Dolomithusene. Her var der rosende ord til håndværkerne og resten af teamet på projektet for den gode arbejdsindsats indtil nu. Vi er godt i gang med apteringen af de 16 rækkehuse og 35 lejligheder, som vi bygger i DGNB Sølv.

De 16 rækkehuse fletter sig imellem hinanden med ovenlys og facader, der trækker lys og luft langt ind i boligerne. Rækkehusene er i 2-3 etager og med taghave på toppen, hvilket giver en levende form på bebyggelsen. Begge ender af rækkehusbebyggelse afsluttes med gavlhuse i 4-5 etager, hvor de 35 lejligheder i forskellige størrelser fordeler sig. Alle lejligheder får egen altan og en fælles tagterrasse.

Hele herligheden boltrer sig på ca. 5.000 kvm. samt en ca. 1.700 kvm. p-kælder til biler, cykler og depotrum.

Ude på byggepladsen løfter vi projektet til DGNB Sølv ved blandt andet at have ekstra fokus på energiforbruget og sortering af affald på byggepladsen samt valg af materialer. Vi anvender eksempelvis certificeret træ på tagterrasser, altaner og dele af facaden.

Vi i Q-Construction takker alle de dygtige håndværkere for en dedikeret arbejdsindsats og godt håndværk. Der skal også lyde et tak til bygherre samt KHR Architecture og EKJ Rådgivende Ingeniører. Vi glæder os til det videre samarbejde og en god grøn oplevelse.