I Q-Construction stræber vi altid efter at levere en god oplevelse og kvalitet til bygherre og slutbrugere. Det vil vi blive endnu bedre til. Derfor har vi pr. 1/1-2018 ansat René Amini som vores første kvalitetschef.  Renés vigtigste opgaver bliver at sikre kvalitetsforbedringer til gavn for bygherre og slutbrugere, og altid i tæt samarbejde med vores dedikerede og kompetente medarbejdere.

Sådan kommer kvalitetschefen til gavn for bygherre

At bygge nyt, renovere eller på anden måde investere i ejendom er ofte en stor økonomisk satsning for bygherre. Samtidig er det et mangeårigt engagement til nogle beslutninger og løsninger, der skal være til gavn hver dag i det efterfølgende. Uanset om du er første gangs eller professionel bygherre, har du brug for en troværdig og professionel partner, der kæmper for dine interesser. Derfor vil René sikre, at den samlede kvalitetsoplevelse bliver så god som mulig i alle byggeriets faser.

Kvalitetschefens kvaliteter

René har arbejdet med de fleste roller i byggeriets værdikæde – lige fra forskning og undervisning over byggevareproduktion og byggeri til bygherre- og driftsansvarlig. René har derfor indsigt og erfaring omkring de forskellige aktørers muligheder og begrænsninger, der gør, at han kan hjælpe med at finde frem til endnu bedre løsninger og metoder. René har arbejdet med kvalitetssikring i størstedelen af sin karriere i roller som Kvalitets- og miljøansvarlig, Global Kvalitetschef, Specialist og Manager (QSE) og kvalitets- og miljøchef hos virksomheder som Skanska Danmark A/S, VELFAC, Vestas og Aarsleff. René er med sine erfaringer den rette mand, der skal videreudvikle Q-Constructions kvalitet til gavn for både kunder, slutbrugere, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Q-Construction ser frem til samarbejdet – og til fortsat at give en god oplevelse.