Q-Construction giver i samarbejde med bygherren Gefion Group studerende tag over hovedet i KBH

okt 18, 2018 | Nyheder

På en attraktiv beliggenhed tæt på uddannelsesinstitutionerne i København skal vi bygge 71 studieboliger og 18 dele-lejligheder for Gefion Group. Et byggeri, som imødekommer den enorme efterspørgsel, der er på studieboliger i København.

Rummeligt og moderne kollegie i høj kvalitet

Projektet består af en ny 3-etagers boligbebyggelse med to bygninger, der i alt rummer ca. 4.400 kvm. Herudover opføres en kælderetage på ca. 1.650 kvm til parkering af biler og cykler.

Dele-lejlighederne er i to etager og har i indgangsplanet et gennemlyst opholdsrum. Hele boligen er indrettet, så man kan opnå en fleksibel indretning og derved optimal udnyttelse af alle rum. Dele-lejlighederne har yderligere to fælles badeværelser og fælles køkken og opholdsrum.

De 71 studieboliger, hvoraf 4 indrettes som handicapvenlige boliger, har også eget køkken og bad. Hertil er der yderligere indrettet 7 indbydende opholdsrum bl.a. med fælles køkken, hvor beboerne kan mødes og lave fællesarrangementer.

Et attraktivt nærmiljø tæt på uddannelserne

De kommende beboere flytter ind i et attraktivt nærmiljø med grønne omgivelser, hvor indkøb, kultur og byliv er indenfor kort afstand. Når de studerende skal til undervisning, er de fleste af de københavnske uddannelsesinstitutioner blot en kort cykeltur væk. Hvis de unge lader cyklen stå i cykelkælderen, er bus og s-tog lige rundt om hjørnet.

Q-Construction ser frem til at komme i jorden, så vi sammen med Ingeniør Svend Poulsen A/S kan give en god oplevelse til bygherre og de kommende beboere.

Kollegiet forventes indflytningsklart i efteråret 2019.