Vi er stolte over at byde velkommen til vores projektchef, Karsten Ø. Mortensen

I takt med Q-Constructions vokseværk på Sjælland har vi ansat Karsten i stillingen som projektchef pr. 1. juni. Karsten får en central rolle, når han skal styrke byggeledelsen på Sjælland. Her vil han hjælpe projektlederne med at få byggerierne afleveret til tiden i rette kvalitet og være styrmand for de kommende projekter, der snart skal i jorden. Karsten er desuden en erfaren mand, når der skal udregnes tilbud, hvorfor han også bliver en god sparringspartner i tilbudsafdelingen. Han er en iderig igangsætter, der altid går til opgaven med en positiv tilgang. Karsten stortrives på byggepladsen, hvor han får det store overblik til at gå hånd i hånd med kreative løsninger til gavn for alle parter.

Karsten er uddannet tømrer og ingeniør. Med flere års erfaring som sagsansvarlig er Karsten mand for at gå forrest og give den rette sparring til vores dedikerede medarbejdere.

Når Karsten har fri fra arbejde, finder han tid til familie, venner og en interesse for biler. Derudover er Karsten gået i skarp træning, for han skal nemlig svømme, cykle og løbe København tynd, når han kaster sig ud i sin første (og sidste) Ironman om blot 10 dage.

Vi i Q-Construction ser frem til samarbejdet.