Vi har netop sat blæk på kontrakten med bygherre Sophienberg på 70 Svanemærkede rækkehuse i totalentreprise på Milnersvej 45 i Hillerød. Rækkehusene varierer i størrelse og opføres i to og tre plan, som skaber en skalamæssig sammenhæng med de omgivende nabobygninger. Alle 70 rækkehuse bliver Svanemærket og samtlige tagflader bliver udført med grønt saddeltag, som en del af projektets skybrudssikring. Rækkehusene skaber rum til 8.162 kvm og kan pryde sig med teglstensfacader i varme røde eller brune nuancer – og med egen have

Levende facadeudtryk 

Facadeprincippet bygger på idéen om at arbejde med et ensartet udtryk på 1. og 2. sal af boligerne, mens stueetagen af hver boligenhed skal have et mere individuelt og varieret præg. Det ensartede facadeudtryk på 1. og 2. sal skal give et samlede helhedsudtryk for bebyggelsen, mens den varierede stueetage skal give den enkelte bolig sit eget særpræg.

Luksus på række i en udviklende by 

Hillerød er en by i udvikling, og på Milnersvej 45 er de gamle nedslidte bygninger til erhverv revet ned til fordel for 70 nye, Svanemærkede boliger – luksus på række. Det nye byggeri vil bidrage positivt til området, da det vil blive forvandlet til et åbent og tilgængeligt område med stiforbindelser, der forbinder området på tværs.

I samarbejde med Årstiderne Arkitekter og Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma ser vi frem til at give bygherre en god oplevelse af byggeri.

Visualisering: Årstiderne Arkitekter.