I takt med at vi får flere og større byggeprojekter mellem hænderne, byder vi velkommen til to nye Q-llegaer Kasper Kristiansen og Frederik Gade Freund.

Kasper Kristiansen, entrepriseleder

Som entrepriseleder bliver Kasper en del af byggeledelsen på boligprojektet Amager Strandvej. Her skal Kasper drible i mål med de tekniske fag ved at have fod på kontrakter, styring og tilsyn. Kasper arbejder godt sammen med systemer, og glæder sig til at tage Qs egenudviklet drejebog, processer og state-gate i brug. Kasper ser frem til at gribe ansvaret og udfordringerne, der kommer på banen. Her vil han bidrage til den gode oplevelse ved at være bevidst om processerne og have fokus på at forstå alle parters interesser.

Kasper kommer med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør. Kasper har et par års erfaring i branchen og ser frem til at bringe sin viden i spil og komme med sit præg på opgaverne.

Kasper bruger gerne sin fritid i friluftslivet, hvor den står på vandring, klatring og spejder.

Frederik Gade Freund, entrepriseleder

Som entrepriseleder bliver Frederik en del af byggeledelsen på vores Aarhusianske byggeprojekter. Her skal Frederik stå for afleveringen af Dalgas Avenue og være en del af teamet på Åby Skole. Frederik er et ordensmenneske, der arbejder meget struktureret. Derfor vil Frederik bidrage med god planlægning og klar kommunikation, når han i det daglige skaber grobund for den gode oplevelse.

Frederik kommer med en baggrund som tømrer og er netop færdiguddannet bygningsingeniør med speciale i byggeproduktion. Frederik har et praktikophold i entreprenørbranchen med i rygsækken. Derfor ser Frederik frem til at komme endnu mere ind i byggeverdenen og bygge videre på sine ingeniørkundskaber fra skolebænken.

Frederiks fritid går gerne med venner, fitness og jagt.

Vi i Q-Construction ser frem til et godt samarbejde.