I denne tid er det vigtigt, at vi passer godt på os selv og hinanden.

Som en ansvarsbevidst virksomhed og arbejdsplads følger vi myndighedernes anbefalinger, så vi fortsat holder hjulene i gang samtidig med at mindske spredningen af Covid-19.

Det betyder, at vi holder driften i gang på alle vores projekter, mens vi tager de nødvendige forholdsregler. Her benytter vi bl.a. tiltag som hjemmearbejdsplads, online møder samt forskudte arbejdstider og pauser, så vi mindsker fysisk kontakt mest muligt både på byggepladsen, i skurvognen og på kontoret. Vi oplever, at vores medarbejdere, bygherrer og samarbejdspartnere sammen tager ansvar og udviser sund fornuft.

I vores tiltag læner vi os også op af anbefalingerne fra Dansk Byggeri samt deres vurdering af, at byggepladser ikke er omfattet af forsamlingsforbuddet på 10 personer. Det betyder, at selv de større byggepladser stadig holdes i gang med omtanke, afstand og sund fornuft i fokus.

Vi følger udviklingen tæt og holder vores medarbejdere, bygherrer og samarbejdspartnere orienteret om løbende tiltag, så vi fortsat opretholder en tryg og god oplevelse af byggeri.