Som et naturligt step i udviklingsrejsen har vi ansat en stærk CFO, Martin Højriis Therkildsen, og etableret en solid direktion. Et step, der styrker ledelsen i Q-Construction og støber et solidt fundament for de kommende års yderligere profitabel vækst. 

Martin Højriis Therkildsen er tiltrådt som CFO og medlem af direktionen i Q-Construction pr. 1. marts 2020.

Martin har 13 års erfaring fra revisionsbranchen, hvor han blandt andet har haft ejendomsudviklere som kunder. Senest kommer Martin fra en stilling som Head of Finance & HR hos Ennova, hvor Martin har opbygget en solid erfaring med projektøkonomi, effektivisering af arbejdsgange samt udskiftning og implementering af systemer. Martin er uddannet cand. merc. aud. og HD(R).

Jeg er glad for at være blevet en del af Q-Construction. Det er en spændende virksomhed med en stærk medarbejderkultur og en klar strategi. Her ser jeg frem til at understøtte arbejdet med at sikre en tryg og god oplevelse af byggeri for bygherrer, samarbejdspartnere og medarbejdere“, udtaler Martin Højriis Therkildsen, CFO i Q-Construction.

Der har været stor interesse for at komme i betragtning til stillingen og Q-Construction har haft en række stærke kandidater til samtale. Hertil tilføjer Morten Rankenberg, CEO i Q-Construction, “Efter en god udvælgelsesproces, stod det klart, at Martin var den helt rigtige qua hans kompetente værktøjskasse og ikke mindst hans personlighed, som passer godt ind i Q-Constructions DNA“.

Igennem de seneste par år har vi i Q-Construction oplevet en positiv udvikling med vækst i antallet af både medarbejdere og kundereferencer samt udvidelse af forretningsområder og kontorlokaler. Undervejs har vi arbejdet med modenheden af virksomheden, hvor vi blandt andet har styrket ledelsen og interne processer fra a-z. “Som en naturlig del af vores udvikling styrker vi nu organisationen med en solid kapacitet på hele økonomiområdet og får en særdeles stærk ledelse, der sammen med resten af holdet vil fortsætte den positive udvikling. Vi har med en ny CFO ombord støbt fundamentet til yderligere stabil vækst“, udtaler Morten Rankenberg.

Med ansættelsen af en ny CFO benytter Q-Construction samtidig lejligheden til at etablere en solid direktion, der består af CEO Morten Rankenberg, CFO Martin Højriis Therkildsen, Projektdirektør Søren Kaae Overgaard samt Salgs- og Udviklingsdirektør Thomas Bay.