I denne uge slog vi hul på muren ved Jetsmark Idrætscenter – og den store renovering samt opførelse af ny tilbygning er nu officielt i gang. Her fik både Borgmesteren i Jammerbugt Kommune og bygherre fra Jetsmark Idrætscenter æren af at svinge hammeren for at markere startskuddet på projektet.

Vi starter ud med at rive eksisterende omklædningsrum ned og bygger nye, større omklædningsrum. Dernæst nedbryder vi nuværende og bygger nyt moderne fitness, café-område og foyer, mens vi også skifter taget på svømmehallen og hal A. Sidste etape af projektet byder på en ny tilbygning, der rummer et nyt spring- og motorikcenter. Når projektet er færdigt, fremstår Jetsmark Idrætscenter som et moderne og akitektonisk flagskib i den Nordjyske idrætsverden.

Jetsmark Idrætscenter er altid i bevægelse og er et væsentligt samlingspunkt i lokalområdet, derfor vil aktiviteter og driften af centret fortsætte så vidt muligt side om side med byggeriet.

I samarbejde med P+P arkitekter, Hamiconsult og Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma ser vi i Q-Construction frem til at give bygherre Jetsmark Idrætscenter og lokalområdet en god oplevelse.