Vi har opført 66 energivenlige rækkehuse omkranset af et naturskønt område på Kongeskrænten i Smørum. De rummelige og gennemlyste boliger har udkig til landskaber og fællesområder, og passer godt ind i området hvor sociale og grønne bymiljøer vokser frem.

Det var en meget tilfreds bygherre Ole Vistisen fra KONstruct, der i sidste uge kunne overdrage boligerne til mange glade boligkøbere. “For en Bygherre er det en stor glæde at opleve et velgennemført ejendomsprojekt, der til fulde lever op til vores egne indledende forventninger til projektet”, udtaler Ole Vistisen.

Projektet har været undervejs siden 2017 og er bygget over to etaper. Om processen og samarbejdet fortæller Ole, “Emner som ordholdenhed og ordentlighed – er – og har – altid været et gennemgående tema hos Q-Construction. Disse væsentlige værdier er vi altid blevet mødt med. Det har givet os som kunde en stor tillid og tryghed til Q-Construction, som en dygtig og loyal samarbejdspartner”.

Vi i Q-Construction siger tusind tak til bygherre KONstruct og EG Danmark, Årstiderne Arkitekter, MOE og vores dedikerede Q-llegaer for en god oplevelse hele vejen igennem processen og et godt resultat.