Q-Construction har i tidlig involvering samarbejdet med AB Clausen, Over Byen Arkitekter og bygherre Elf Development om projekteringen af en af de sidste etaper i IrmaByen. Nu er vi kommet op af jorden og har sat fodaftrykket på byggeriet, der består af 50 skønne boliger og en p-kælder. Bygningen bliver i varierende etager og får tagterrasser og en fælles oase på toppen.

IrmaByen er et nyt levende boligkvarter i Rødovre på grunde, hvor Irma havde sit domicil indtil 2012. Her er beboerne tæt på naturen, byen og hinanden. Der er ikke to byggerier, som er ens i IrmaByen, da boligkvarteret bygger på fællesskab, diversitet og rummelighed. Hvert byggeri her sine helt egne kvaliteter og boligtyperne fordeler sig på alt fra parcelhuse og rækkehuse til etagebyggerier med andels-, ejer- og lejelejligheder.

Vi i Q-Construction er stolte af at være en del af udviklingen i IrmaByen. Her ser vi frem til at fortsætte arbejdet og en god oplevelse fra tidlig involvering til færdigt byggeri i samarbejde med bygherre og samarbejdspartnere.