I dag er det 15 år siden, at vores CEO Morten Rankenberg stiftede Q-Construction. I de 15 år har vi været på en spændende vækstrejse og opbygget en solid erfaring med at tage hånd om byggeprojekter fra idé til indflytningsklart byggeri. Som en moderne totalentreprenør har vi bygget for professionelle bygherrer i den private, almene og offentlige sektor, og vi ser frem til fortsat at skabe gode og bæredygtige oplevelser af byggeri sammen med vores kunder og samarbejdspartnere.

Som arbejdsplads har vi også udviklet os de sidste 15 år. Vi er stolte af at have så mange glade, dedikerede og kompetente medarbejdere med på rejsen. De er med til at danne rammen om vores helt specielle Q-ånd, hvor vi har en uformel omgangstone, en høj grad af tillid samt et godt Q-llega sammenhold. I Q-Construction skaber og fejrer vi succes sammen, og derfor var det oplagt at hæve champagneglasset i fællesskab i anledningen af vores 15 års jubilæum.

Tak til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere for de første 15 år af rejsen – vi ser frem til mange flere gode oplevelser.