Medarbejder

Jesper Rasmussen

Jesper Rasmussen

Projektleder


Jesper er vores faste projektleder for total- og hovedentrepriser i det Sjællandske, hvor han varetager byggeledelsen for specifikke projekter. Jesper står bl.a. for at overholde tidsplaner og økonomi samt inddrage entrepriseleder og praktikant i den daglige ledelse af byggepladsen, hvor deres ideer også bliver ført ud i livet. Jesper er en tillidsfuld projektleder, der med sin rolighed altid har overblikket.

Jesper har desuden en baggrund som tømmersvend, hvor han i fem år også har været selvstændig tømmermester/entreprenør. Derudover har han fire års erfaring som entrepriseleder med i bagagen fra MT Højgaard. Jesper er altid klar til at gribe opgaverne an, så de bliver løst hurtigst muligt og med indbygget høj kvalitet.

I fritiden er det familien, løb og cykling, der optager Jesper. Han kan godt lide at være fysisk aktiv, og en Ironman står på listen over udfordringer, han er klar til at tage op. Desuden sidder han i bestyrelsen hos Vanløse IF, hvor han blandt andet er med til at planlægge og koordinere stævner og arrangementer.

Ansat siden 2017.

 


Kontakt Os

Q-Construction Aarhus


Q-Construction Søborg