Har du mod på en stejl læringskurve, ansvar og indflydelse? Trives du i et ungt team med erfarne hænder? Så byder vi dig velkommen på holdet i Q-Construction.

I Q-Construction har vi en flad og fleksibel organisationsstruktur, derfor får du som praktikant ansvar og indflydelse fra start af. Du får mulighed for at dykke ned i alle hjørner af byggeriets faser og udforske dine interesser. Det er kun dit eget ambitionsniveau, der sætter grænserne.

Eksempler på arbejdsopgaver

  • Byggestyring
  • Koordinering af Sikkerhed og Sundhed på byggepladsen
  • Indkøb af underentrepriser
  • Styring af underentreprenører
  • Kvalitetssikring

Du får et tæt samarbejde med vores kompetente medarbejdere på tværs af organisationen, hvor kvalitet, humor og en uformel tone er en del af Q-hverdagen uanset om du befinder dig på vores kontor i Søborg, Aarhus eller på en af byggepladserne rundt om i landet.

Vi forestiller os, at du tør tage ansvar, har gå-på-mod og er udadvendt. Derudover er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og kan kommunikere konstruktivt med vores samarbejdspartnere.

Vi planlægger dit forløb sammen

Du får tilknyttet en projektleder, der i fællesskab med dig, får lagt en plan for din læring, udvikling og ansvar i praktikken. I Q-Construction får du lov til at gribe fat i en bred vifte af opgaver. Du bliver en del af byggeledelsen på et af vores spændende byggeprojekter i København og omegn. Her har vi flere forskellige boligbyggerier, der befinder sig i forskellige faser af byggeprojektet.

Læs mere om dit nye hold

Q-Construction er en dynamisk entreprenørvirksomhed med iværksætterånd, som primært beskæftiger sig med total- og hovedentrepriser inden for nybyg og en smule renovering. I Q-Construction vægter vi et stærkt socialt sammenhold og et godt arbejdsmiljø højt, fordi det skal være en god oplevelse at være en del af Q-holdet. Kulturen er udviklingsorienteret, åben, intim og ydmyg. Vi har kontor i Glostrup og Aarhus.

Q-Construction er en virksomhed i vækst og har en klar strategi imod 2020 om bl.a. at opnå:

  • Endnu bedre kundetilfredshed
  • Top 5 placering i sin kategori i “Great Place To Work”
  • En årlig omsætning på 400 mio. DKK.

Fundamentet for at nå målene er med afsæt i missionen “Vi sikrer en tryg og god oplevelse af byggeri” og visionen “Med afsæt i glade, dedikerede og kompetente medarbejdere vil vi være den mest attraktive og moderne entreprenørvirksomhed i Danmark”

Har vi fanget din interesse?

Så vil vi meget gerne høre fra dig. Karsten Mortensen står for processen og kan kontaktes på 25 76 97 36 for eventuelle spørgsmål. Du kan sende din ansøgning og dit CV afsted via nedenstående kontaktknap. Skriv i mailen om du er interesseret i et praktikophold i København og/eller Aarhus. 

Praktikstillingerne er for forårssemesteret 2020. 

Ansøgningsfrist: 30. november 2019 – vi holder løbende samtaler.