Har du mod på en stejl læringskurve, ansvar og indflydelse? Trives du i et ungt team med erfarne hænder? Så byder vi dig velkommen på holdet i Q-Construction.

I Q-Construction har vi en flad og fleksibel organisationsstruktur, derfor får du som praktikant ansvar og indflydelse fra start af. Du får mulighed for at dykke ned i alle hjørner af byggeriets faser og udforske dine interesser. Her kommer du hurtigt til at føle, at du skaber en uundværlig værdi på byggepladsen.

Eksempler på arbejdsopgaver

  • Byggestyring
  • Koordinering af Sikkerhed og Sundhed på byggepladsen
  • Indkøb af underentrepriser
  • Styring af underentreprenører
  • Kvalitetssikring

Du får et tæt samarbejde med vores kompetente medarbejdere på tværs af organisationen, hvor kvalitet, humor og en uformel tone er en del af Q-hverdagen uanset, hvilken byggeplads du bliver en del af.

Vi forestiller os, at du tør tage ansvar, har gå-på-mod og er udadvendt. Derudover er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og kan kommunikere konstruktivt med vores samarbejdspartnere.

Vi planlægger dit forløb sammen

Du får tilknyttet en projektleder, der i fællesskab med dig, får lagt en plan for din læring, udvikling og ansvar i praktikken. I Q-Construction får du lov til at gribe fat i en bred vifte af opgaver. Du bliver en del af byggeledelsen på et af vores byggeprojekter i Københavnsområdet. Her har vi et ungt team og gode udviklingsmuligheder.

Om Q-Construction 

I Q-Construction har vi en vision om, at vi med afsæt i glade, dedikerede og kompetente medarbejdere vil være den mest attraktive og moderne entreprenørvirksomhed i Danmark. Som total- eller hovedentreprenør bygger vi for professionelle bygherrer i den private, almene og offentlige sektor. Vi har igennem de seneste år oplevet en kraftig vækst i antallet af kundereferencer og medarbejdere. Vi fortsætter nu vækstrejsen med bæredygtighed i fokus.

Som arbejdsplads har vi en uformel omgangstone, korte beslutningsveje og et godt Q-llega sammenhold, der styrkes gennem flere sociale arrangementer i løbet af året. Og vi er certificeret som et Great Place To Work og er blandt Europas Bedste Arbejdspladser 2020. I Q-Construction skaber og fejrer vi succes sammen, og vi arbejder dagligt ud fra missionen om at sikre en tryg og god oplevelse af byggeri.

Vi har kontor i Aarhus, Aalborg og Glostrup.

Har vi fanget din interesse?

Så vil vi meget gerne høre fra dig. Charlotte Thomsen står for processen og kan kontaktes på 25 72 97 32 for eventuelle spørgsmål. Du kan sende din ansøgning og dit CV afsted via nedenstående kontaktknap.

Praktikstillingerne er for bygningskonstruktør- og bygningsingeniørstuderende i forårssemesteret 2022. 

Ansøgningsfrist: 30. oktober 2021 – vi holder løbende samtaler.