Vi søger en CFO med vækstpotentiale

Er du den forretningsorienterede CFO, som i et tæt makkerpar med vores CEO kan lede Q-Construction i en periode med kraftig vækst?

Om stillingen
Vi har behov for en stærk leder, som med sin økonomiske baggrund og erfaring sætter rammerne internt og udvikler de administrative rutiner. Du forstår at skabe struktur og opfølgning, uden at det ødelægger den fleksibilitet og agilitet, som har været afgørende for fremgangen i Q-Construction.

Du tager naturligt ansvar for de klassiske CFO-områder, og varetager bl.a.

  • Bogføring
  • Månedsregnskab
  • Moms
  • Gager/løn indberetning
  • Budget

Derudover er du den, som med opfølgning og sparring med forretningen sikrer en stærk økonomisk styring af byggeprojekterne. Du har en motiverende og kommunikativ stil, så du udover at holde styr på økonomi og formalia står frem som en naturlig leder. Det bliver din rolle at sikre, at der sideløbende med kraftig vækst etableres struktur, procedurer og opfølgningsrutiner, så projekterne rettidigt følges op økonomisk.

Som en del af den øverste ledelse deltager du i bestyrelsesmøder.

Stillingen er fast og med base på hovedkontoret i Aarhus.

Din baggrund og kompetencer

Du har en økonomisk uddannelse på kandidatniveau og gerne erfaring med projektøkonomi og byggeri. Din forretningsforståelse er stærk ligesom din ledelseserfaring. Du skaber overblikket og har en analytisk, struktureret og vedholdende tilgang til dit daglige arbejde. Du er klar til at tage ansvar, sætte kunden i fokus og bidrage til en positiv stemning fra første dag. Som leder er du motiverende, tillidsvækkende og en stærk kommunikator. Du har erfaring i Office pakken og er superbruger i Excel.

Om Q-Construction

I Q-Construction har vi en vision om, at vi med afsæt i glade, dedikerede og kompetente medarbejdere vil være den mest attraktive og moderne entreprenørvirksomhed i Danmark. Som total- eller hovedentreprenør bygger vi for professionelle bygherrer i den private, almene og offentlige sektor. Vi har igennem de seneste år oplevet en kraftig vækst i antallet af kundereferencer og medarbejdere samt udvidelse af forretningsområder og lokaler. Vores vækstrejse er blevet belønnet med en Børsen Gazelle to år i streg, og vi arbejder succesfuldt mod 2020 på bl.a. at opnå en årlig omsætning på 400 mio. dkk, en overskudsgrad på 6% og en top 5 placering i vores kategori i ”Great Place To Work”. I stillingen som CFO kommer du til at spille en stor rolle i udarbejdelse og opnåelsen af strategien mod 2023.

Som arbejdsplads har vi en uformel omgangstone, korte beslutningsveje og et godt Q-llega sammenhold, der styrkes gennem flere sociale arrangementer i løbet af året. Og vi er netop blevet certificeret som et Great Place To Work. I Q-Construction skaber og fejrer vi succes sammen, og vi arbejder dagligt ud fra missionen om at sikre en tryg og god oplevelse af byggeri.

Vi tilbyder

  • Et meningsfuldt og udfordrende job i en spændende virksomhed i vækst
  • Medansvar for udarbejdelse og opnåelse af 2023 strategien
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Et stærkt socialt sammenhold på tværs af organisationen
  • Gagepakke tilsvarende dine kvalifikationer

Lyder det som noget for dig?

Så hører vi meget gerne fra dig. Bestyrelsesformand Poul Bærentsen står for rekrutteringen og kan kontaktes på 21 90 12 05 for eventuelle spørgsmål. Du kan sende din ansøgning og dit CV afsted via nedenstående kontaktknap.

Ansættelse: Stillingen er med start 1. marts 2020

Ansøgningsfrist: 1. december 2019.